NASTAVLJENA ORGANIZACIJA I REALIZACIJA OBUKE U PREDUZECU ``ZASTITA PLUS``

5.JUNI 2020

ZIVOT IDE DALJE!

NAKON UKIDANJA VANREDNOG STANJA U ZEMLJI ZBOG

OPASNOSTI OD KORONA VIRUSA, UZ POSTOVANJE SVIH

PREDVIDJENIH MERA OPREZA UTVRDJENIH OD NADLEZNIH

EPIDEMIOLOGA, NASTAVLJENA REDOVNA OBUKA ZA DOBIJANJE

LICENCI ZA OBAVLJANJE POSLOVA PRIVATNOG OBEZBEDJENJA.

ZBOG VELIKOG INTERESOVANJA KANDIDATA, U ORGANIZACIJI PRIVREDNOG DRUSTVA ``ZASTITA PLUS``, U PROSTORIJAMA UDRUZENJA PENZIONERA SAVEZNOG MUP-a, BULEVAR KRALJA ALEKSANDRA BROJ 298, PETOG JUNA 2020 GODINE ZAPOCELA JE OBUKA NOVE GRUPE POLAZNIKA ZA STICANJE LICENCI ZA OBAVLJANJE POSLOVA PRIVATNOG OBEZBEDJENJA.

OVAJ VID OBUKE DO SADA JE USPESNO ZAVRSILO PREKO 300 POLAZNIKA!

PREDUZECE ZA KANDIDATE, NAKON USPESNO ZAVRSENE OBUKE, ORGANIZUJE POLAGANJE STRUCNOG ISPITA PRED KOMISIJOM MUP-a REPUBLIKE SRBIJE ZA DOBIJANJE LICENCE ZA OBAVLJANJE POSLOVA FIZICKO TEHNICKOG OBEZBEDJENJA

  

Direktor preduzeća ``Zaštita plus`` Milovan Lapčević pozdravlja sve prisutne i govori o značaju predavanja koje je na redu, po planu izvodjenja nastave i Dr. Goran Šutilović, predavač iz predmeta PRVA POMOĆ, čije su predavanje i praktično vežbanje privukli izuzetno veliku pažnju svih polaznika obuke

Privredno društvo“Zaštita plus“ d.o.o. Beograd, Bulevar kralјa Aleksandra 298a, ciji je osnivac Udruzenje penzionera Saveznog MUP-a, na osnovu ovlašćenja  od strane Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije vrši stručnu obuku lica za obavlјanje poslova privatnog obezbeđenja u skladu sa Zakonom o privatnom obezbeđenju. Obuka se obavlјa u sedištu Privrednog društva, a deo obuke za primenu fizičke snage u prostorijama Omladinskog džudo kluba „Beograd“ koje se nalazi u sklopu stadiona OFK „Beograd“.

Privredno drustvo ``Zastita plus`` od 1. maja 2017 godine redovno organizuje OBUKU za sticanje LICENCI za obavljanje poslova privatnog obezbedjenja u skladu sa Zakonom o privatnon obezbedjenju i to:

1. OBUKA ZA STICANJE LICENCI ZA VRSENJE POSLOVA FIZICKO TEHNICKE ZASTITE LICA I IMOVINE I ODRZAVANJA REDA NA SPORTSKOM PRIREDBAMA, JAVNIM SKUPOVIMA I DRUGIM MESTIMA OKUPLJANJA GRADJANA

2. Obuka za sticanje LICENCE ZA PROCENU RIZIKA U ZASTITI LICA, IMOVINE I POSLOVANJA

PREDAVACI SU KVALITETNI I ISKUSNI SA BOGATIM RADNIM ISKUSTVOM STECENIM U MINISTARSTVU UNUTRASNJIH POSLOVA

NASTAVA SE ODRZAVA U PRIJATNOM PROSTORU UDRUZENJA PENZIONERA SAVEZNOG MUP-a - Bulevar Kralja Aleksandra 298, Beograd

Nakon uspesno završene OBUKE, kandidatu se od strane „Zaštita plus“, izdaje Potvrdu o obučenosti, koja služi kao  dokaz za  polaganje pred komisijom MUP-a, nakon čega se predaje zahtev za dobijanje LICENCI za obavlјanje poslova privatnog obezbeđenja.  

Prijavu kandidata za polaganje pred komisiju MUP-a, vrši „Zaštita plus“.

Obuka za bilo koju oblast počinje nakon formiranja grupe. O tačnom datumu početka obuke kandidati se  blagovremeno obavestavaju.

Privredno društvo „Zaštita plus“, organizuje i  PRIPREMNE SEMINARE za sve tri vrste oblasti, za kandidate koji su oslobođeni Obuke (lica koja su najmanje tri godine proveli,  na radu u MUP-a na mestu ovlašćenog službenog lica, aktivnog vojnog lica ili bezbednosne agencije).  

Zainteresovani se mogu  javiti na telefone 011/2441-152 ili 064/8232-553, poslati svoju prijavu i postaviti pitanje na E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

======================================================================

POZIVAMO SVE ZAINTERESOVANE KANDIDATE ZA POMENUTU SPECIJALIZOVANU OBUKU, POSEBNO PENZIONERE, KOJI SE JOS UVEK OSECÁJU RADNO SPOSOBNIM, DA SE JAVE PREDUZECU ``ZASTITA PLUS`` RADI DOGOVORA OKO NACINA I POSTUPKA ZA STICANJE LICENCI I RADNOG ANGAZOVANJA NA POSLOVIMA FIZICKO TEHNICKOG OBEZBEDJENJA

Koristimo priliku da svim posetiocima Websajta upsmup.rs cestitamo Medjunarodni Dan  zastite zivotne sredine 5. juni 2020!

==========================================

 


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
© 2022 Flex. All Rights Reserved.