Odrzana Skupstina GOP Beograda (13)

17. DECEMBRA 2019 GODINE ODRZANA SKUPSTINA GOP BEOGRADA KOJOJ SU PRISUSTVOVALI PREDSEDNICI I PREDSTAVNICI OPSTINSKIH I GRANSKIH UDRUZENJA PENZIONERA BEOGRADA

RAZMATRANI SU IZVESTAJ O STANJU I ODRZIVOSTI FONDA SOLIDARNOSTI, AKTIVNOSTI GRADSKE ORGANIZACIJE PENZIONERA BEOGRADA I SAVEZA PENZIONERA SRBIJE KOJI SE BORE I USPESNO ZASTUPAJU INTERESE SVOJIH CLANOVA U SVIM OBLASTIMA NJIHOVOG ZIVOTA.

SKUPSTINOM JE PREDSEDAVAO PREDSEDNIK GOP BEOGRADA VASILIJE BELOBRKOVIC KOJI JE U UVODNOM IZLAGANJU IZNEO VISEGODISNJE USPESNO FUNKCIONISANJE FONDA SOLIDARNOSTI KOJI TRENUTNO IMA 7.113 CLANOVA I POZVAO RUKOVODSTVA OPSTINSKIH I GRANSKIH UDRUZENJA PENZIONERA BEOGRADA DA U NAREDNOM PERIODU POKLONE VECU PAZNJU DALJEM RAZVOJU OVOG FONDA I PREVAZILAZENJU NEKIH POTESKOCA U PRAKSI.

NAKON DISKUSIJE I IZVESTAJA SA TERENA O FUNKCIONISANJU FONDA SOLIDARNOSTI I ODREDJENIH POTESKOCA U PRAKSI PREDSEDNIK VASILIJE BELOBRKOVIC JE INFORMISAO PRISUTNE O BROJNIM ZNACAJNIM AKTIVNOSTIMA GRADSKE ORGANIZACIJE PENZIONERA BEOGRADA I SAVEZA PENZIONERA SRBIJE OD INTERESA ZA SVE PENZIONERE SRBIJE.

SVIM PRISUTNIMA JE URUCEN IZVESTAJ SA XII OLIMPIJADE SPORTA, ZDRAVLJA I KULTURE TRECEG DOBA ODRZANE U VRNJACKOJ BANJI OD 29.09 DO 03.10.2019. NA KOJOJ JE UCESTVOVALO 1.329 TAKMICARA IZ ZEMLJE I DIJASPORE.

XII OLIMPIJADU JE ORGANIZOVAO POKRET TRECEG DOBA SRBIJE UZ SARADNJU SA SAVEZOM PENZIONERA SRBIJE, MINISTARSTVOM ZA OMLADINU I SPORT SRBIJE, SPORTSKIM SAVEZOM SRBIJE I OPSTINOM VRNJACKA BANJA POD POKROVITELJSTVOM PREDSEDNIKA REPUBLIKE SRBIJE.

NA KRAJU JE UZ DRUŽENJE I MEDJUSOBNA NOVOGODIŠNJA CESTITANJA, SVIM CLANICAMA, CLANOVIMA UDRUZENJA PENZIONERA I NJIHOVIM PORODICAMA CESTITAO SRECNU NOVU 2020 GODINU POZELEVSI IM DOBRO ZDRAVLJE KAO I DA NAM ‚‚RASTU UNUCI I RASTU PENZIJE‚‚ UZ GROMKI APLAUZ SVIH PRISUTNIH.

                                 ============================================================================


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
© 2022 Flex. All Rights Reserved.