Druženje i takmicenje u Sapcu

APRIL 2019

Клуб пензионера унутрашњих послова Шабац 11.04.2019 године организовао је прво дружење пензионера ОУП уз спортка такмичења.

 Такмичења су организована у спортским дисциплинама:  Мали фудбал (пенали) – мушке екипе (3 такмичара); Мали фудбал (пенали) – женске екипе (2 такмичара); Пикадо – мешовите екипе (3 такмичара); Плочице – мешовите екипе (3 такмичара).

Према пропозицијама резултати сваке екипе у екипној конкуренцији бодују  се у свакој дисциплини тако што се за прво место добија 20 бодова, за друго 19, за треће 18 бодова и надаље по 1 бод мање наниже до последње екипе. Бодови за сваку екипу у свим спортским дисциплинама  сабирају се како би се добио укупан збир и ранг сваке екипе од прве до последње. Појединачни резултати из сваке дисциплине бодују се за три најбоља такмичара и то за прво место 15 бодова, за друго место 10 бодова и за треће место 5 бодова. На основу збира бодова у екипној конкуренцији и бодова  у појединачној конкуренцији добија се укупни екипни победник такмичења. У случају идентичног збира бодова укупни победник је екипа која има више првих места у екипној и појединачној конкуренцији.

За прво место у екипној конкуренцији у свакој дисциплини додељује се пехар, а за друго и треће место диплома. У појединачној конкуренцији у свакој дисциплини добијају се медаље за прва три места (златна, сребрна и бронзана). Укупном победнику додељује се велики пехар.

За спровођење такмичења у свакој дисциплини одређени су по двојица судија, укупно 6 (за мали фудбал жене и мушкарци двојица судија), који решавају евентуално спорна питања током такмичења и верификују резултате. 

 


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
© 2022 Flex. All Rights Reserved.